Κατηγορίες

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Κατάλογος / Τιμές


Δείτε εδώ τον κατάλογο του προϊόντος με τιμές


H κατεβάστε σε μορφή PDF όλα μας τα προϊόντα που υπάγονται σε αυτή την κατηγορία με τις τιμές τους.

Η WOODSET ΓΙΑ ΤΟ 2021

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ PYRAMIS ΕΚΠΤΩΣΗ 18%.

Τα ηλιακά συστήματα PYRAMIS, συνδυάζουν νέας, προηγμένης τεχνολογίας
επιλεκτικούς ή απλούς συλλέκτες με τον καλύτερο λέβητα, μεγιστοποιώντας την απόδοση και της πιο αδύναμης ηλιακής ακτινοβολίας. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα υψηλότερα τεχνολογικά στάνταρ, σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη και πιστοποιημένη μονάδα, από επιλεγμένα υλικά ειδικών προδιαγραφών και κάτω από συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.
Έτσι εξασφαλίζουν με ασφάλεια τη μακροβιότητά τους ( 5 χρόνια εγγύηση) και παρέχουν την αξιοπιστία και τη σιγουριά που απαιτείται για ζεστό νερό ακόμα και με συννεφιά.

O λέβητας-δεξαμενή παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς με την άριστη ποιότητά του και τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας που πληρεί, εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα αλλά και τη μακροβιότητα του συστήματος. Ο λέβητας της PYRAMIS, σχεδιάστηκε με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές και παράγεται στην Ελλάδα, σε μια υπερσύγχρονη μονάδα.
Ο συλλέκτης-απορροφητής: αποτελείτai από ένα μονοκόμματο φύλλο χαλκού με: α. Απλή, μαύρη βαφή που εξασφαλίζει 65% απορροφητικότητα, β. Μπλε, (οποιοδήποτε άλλο χρώμα δεν είναι 100% επιλεκτικό) Blue Tech επιλεκτική επίστρωση με 95% απορροφητικότητα. Η επίστρωση αυτή εξασφαλίζει 16% υψηλότερη απόδοση ενέργειας το χειμώνα και το φθινόπωρο που οδηγεί σε 10% υψηλότερη μέση ετήσια απόδοση ενέργειας από τους κοινούς συλλέκτες.